fbpx

ISURE.in.ua

Туристичне страхування є обов’язковою умовою здійснення закордонної подорожі.  Умови поліса передбачають, що за межами України всі медичні витрати, передбачені страховкою, оплачуються за рахунок страхової компанії.

За умовами страхування медичних витрат осіб, які подорожують за кордон, страховки поділяються  на дві групи:

1) Страхування для країн-учасниць  ЄС/Шенгенської угоди, яке здійснюється відповідно до ст.15 Візового кодексу ЄС та Рішення Ради ЄС 2004/17/EG щодо медичного страхування подорожуючих.

2) Страхування в інші країни.

Вимоги до полісів страхування для подорожей у країни Шенгенської угоди:

1) поліс має покривати надання невідкладної медичної допомоги, госпіталізацію, дострокове повернення застрахованої особи в Україну за медичними показаннями, репатріацію.

2) Страхова сума має бути не менше, ніж 30 000 євро.

3) Договір страхування подорожуючих діє на сукупній території країн ЄС/Шенгенської  зони протягом усього передбаченого клопотанням застрахованої особи періоду перебування або транзиту з урахуванням коридору у додаткових 15 діб.

4) Максимальна франшиза – 150 євро.

5) Cтрахування на випадок Covid-19 включено.

Договори туристичного страхування  подібні до конструктора. В залежності від мети подорожі можна обрати певну програму страхування та додаткові опції:

  • страхування від нещасних випадків
  • страхування ризику неможливості здійснити поїздку, відшкодування витрат у разі відмови у візі
  • застрахувати цивільну відповідальність
  • страхування багажу

Застрахованими особами можуть бути діти від 1 року та дорослі до 70 років, таким чином, умови поліса підходять для всієї родини.

Програми страхування підбираються відповідно до мети подорожі:

  • Туризм
  • Спорт
  • Робота

Середня вартість поліса для дорослої людини – 0,5 – 0,6 Євро/день.Cтрахові компанії – партнери: Європейське туристичне страхування, СК Рідна, Арсенал страхування. Електронний туристичний поліс робиться 15-20 хв і не потребує доставки – ви друкуєте його на звичайному принтері чи показуєте зі смартфону.