fbpx

ISURE.in.ua

Дорогі клієнти та партнери! Україна продовжує відстоювати свободу свого народу та загально признані кордони. У нелегкі для нашої країни часи, я отримала підтвердження, що ПрАТ «СК «Арсенал Страхування» продовжує свою роботу щодо страхового захисту на території України та за її межами відповідно до укладених договорів та повідомляє наступне:

ПрАТ «СК «Арсенал Страхування» надає всі послуги страхування та продовжує укладати всі види договорів (Автоцивілка, медичне страхування тощо). Процедура укладання договорів проводиться в онлайн режимі, шляхом укладання електронних договорів.

ПрАТ «СК «Арсенал Страхування» забезпечує страховий захист за спрощеною процедурою врегулювання випадків, що мають ознаки страхових. Всі повідомлення, які надійшли на гарячу лінію та електронну адресу v.shpilchak@gmail.com та v.shpilchak@arsenal-strahovanie.com та вважаються такими, що подані належним чином.

Окремо звертаємо увагу, що відповідно до умов договорів страхування Страховик не відшкодовує збитки, що виникли внаслідок військового (воєнного) стану, оголошеного органами влади в країні, оскільки це передбачено правилами страхування. При цьому ПрАТ «СК «Арсенал Страхування», звертає увагу, що кожна заявлена, в період воєнного часу, подія, що має ознаки страхової буде розглянута та в індивідуальному порядку.